Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring til skuffer og skabe

Her finder du alle børnesikringer til skuffer og skabe, som vi sælger på Smart Child Locks.

Skabslås | 8-pak

Varianten er udsolgt

Skabslås| 4-Pak

Varianten er udsolgt

I hvert hjem er der skabe og skuffer, som vi ikke ønsker, at børnene skal få adgang til. Her kommer børnesikring til skuffer og skabe ind i billedet. 

Med vores børnesikring til skuffer og skabe kan du holde dit hjem børnesikret på mange forskellige måder. Nogle børnesikringer kan låse samtlige skuffer på samme tid, nogle er magnetiske, mens andre er usynlige. De usynlige børnesikringer sidder nemlig inde i skabe eller skuffer, så de ikke kan ses udefra. Denne slags låse bruger man så en form for nøgle til at åbne. Usynlige børnesikringer til skuffer og skabe er optimale til dig, der ikke vil gå på kompromis med din indretning. 

Børnesikring til skuffer og skabe findes derfor i mange forskellige størrelser og former. Fælles for dem alle er, at de er dejligt nemme at montere! De fleste er nemlig lavet med dobbeltklæbende tape på bagsiden. Med denne form for børnesikring skal du blot rengøre stedet, du ønsker at sætte børnesikringen, før du klister den på. Vi anbefaler altid at lade limen hærde i 24 timer, før du udsætter børnesikringerne af denne art for belastning. Så kan de yde deres fulde potentiale. Der findes selvfølgelig også børnesikring til skuffer og skabe, som kan monteres med skruer, hvis du gerne vil være ekstra sikker på, at de sidder fast.

I denne kategori finder du også vores børnesikringer til toiletter, frysere og køleskabe. Der er endda versioner af børnesikringer med multifunktionalitet, der kan bruges lige, som det passer dig!