Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring til køleskabsdør

  • 79 DKK

Børnesikring af dit køleskab bliver nemmere med denne store lås til køleskabsdøren. Denne børnesikring til køleskabsdøre er en kraftig lås.

Varen er udsolgt

Varenummer: 1750a

Børnesikring af dit køleskab bliver nemmere med denne store lås til køleskabsdøren

Denne børnesikring til køleskabsdøre er en kraftig lås, der holder køleskabet lukket. Det beskytter mod nysgerrige pilfingre og eventyrlystne ballademagere. Køleskabet er nemlig rigtig spændende for små børn at undersøge, men de kan få fingre i klemme eller komme til at indtage noget de ikke har godt af, hvis de kommer ind i køleskabet uden opsyn. Derfor vælger mange at børnesikre deres køleskabe, især hvis det er nemt at åbne for de helt små børn. Denne børnesikring er stor i størrelsen, så den er nemmere at håndtere og samtidig er ekstra robust og kan holde til lidt af hvert.

Børnesikringen til køleskab har to knapper, der skal trykkes ned samtidigt for at kunne åbne låsen. For at montere din børnesikring på køleskabsdøren skal du blot tørre overfladen af der, hvor du vil fastgøre låsen. Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen på bagsiden af låsen og trykke den på plads i den ønskede position med køleskabsdøren lukket. Du skal huske at lade limen hærde i 24 timer, inden børnesikringen belastes første gang, så er du sikret det bedste resultat. Husk desuden at placere børnesikringen højt oppe, så børnene ikke kan nå for en sikkerheds skyld. På denne måde er din køleskabsdør sikret.


Mål: 11.1 * 6.6 * 2.3 cm
Farver: Hvid og grå

Herunder kan du se en video, der viser, hvordan børnesikringen fungerer. Du åbner ved at trykke og trække i åbningen som vist nedenunder. Når du er færdig, lukker du blot køleskabsdøren igen, og børnesikringen låser af sig selv.
Video viser brug af børnesikring til køleskab