Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Anden børnesikring

Børnesikring  afhjemmet

Her finder du alle vores andre produkter inden for børnesikring af hjemmet.

Baby On Board Skilt

Varianten er udsolgt

Hvad er børnesikring?

Emnet børnesikring dækker bredt.

Når man taler om børnesikkerhed, tænker de fleste på børnesikringer og andre produkter, der beskytter i hjemmet. Og selv om børnesikring af hjemmet er en stor del af børnesikkerhed, dækker begrebet også over andre ting.


For hvis du vender ordet, ser du, hvad det handler om - nemlig sikkerhed for børn. At et barn skal være trygt og sikkert der, hvor det befinder sig. Der kan være en 1-årig, som udforsker hjemmet og ønsker at åbne hvert eneste skab i køkkenet. Her er det forældrenes ansvar at sikre, at skabene er sikret med børnesikringer, eller at de ikke indeholder noget, der kan skade barnet, såsom for eksempel små-ting der medfører risiko for kvælning, skarpe genstande, rengøringsmidler og andre ting, der kan skade barnet.

Produkter til børnesikring

Vi har opbygget et sortiment af produkter, der på en enkel måde hjælper dig med at børnesikre dit hjem. Vores vægbeslag er en nem løsning, så et møbel eller tv ikke vælter ned over dit barn, og vores skridsikre underlag skaber et mere sikkert miljø i badeværelset. Eksempler på produkter, vi sælger her, er:


  • Vægbeslag
  • Børnesikring til stikkontakter
  • Reflekser
  • Håndledsremme
  • Børnesikring til døre