Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Gennemsigtig børnesikring | Smidig | Lås

  • 69 DKK

Smidig børnesikring - lås med gennemsigtigt design. Du kan nu nemt børnesikre dine skuffer og skabe med denne børnelås. Den er smidig og gennemsigtig.


På lager
Varenummer: 1840a

Smidig børnesikring - lås med gennemsigtigt design

Du kan nu nemt børnesikre dine skuffer og skabe med denne børnelås. Den er smidig og lavet af et gennemsigtigt materiale, så den falder næsten uset ind i omgivelserne. Låsene fås i en 2-pak, hvis du bare har enkelte steder, der skal børnesikres. De fås også i den mere prisvenlige 6-pak. Så kan du frit børnesikre alt i hjemmet, som du har brug for.

Låsene er desuden meget nemme at montere. Du placerer dem blot ved hjælp af den selvklæbende tape bagpå. Når de er monteret rigtigt, kan børn ikke komme ind i skabe eller skuffer, som de ikke hører hjemme i. Disse låse er blandt andet gode i køkkenet, hvor du kan holde små børn ude af skuffer og skabe der indeholder bestik eller krydderier. Det kan også være, du gerne vil holde børnene ude af skuffen med vigtige papirer på kontoret, så du altid kan være sikker på, papirarbejdet er i orden. Uanset hvad, kan det nemt gøres med disse børnesikringer, som næsten ikke kan ses på grund af det gennemsigtige design.

Med det gennemsigtige materiale, som disse børnesikringer er lavet af, behøver du ikke gå på kompromis med stilen i dit hjem. De er en meget stilren og praktisk måde at børnesikre hjemmet på. Smidigheden gør, at denne børnesikring også er mindre tilbøjelig til at knække eller brække.

Mål:

Længde: 175 mm

Bredde (på hoved): 34 mm

Bredde (på låsemekanismen): 27 mm