Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring til dørhåndtag

Her finder du alle børnesikringer til dørhåndtag, som vi sælger på Smart Child Locks.

I hvert hjem er der dørhåndtag, som vi ikke ønsker, at børnene skal få nem adgang til. De kan komme til at åbne døren og falde, ramme et andet barn eller få fingrene i klemme. Det kan også være, der er rum i huset, som du ikke vil have børnene til at gå ind i, men som ikke har en traditionel lås. Når du ikke har lyst til at dreje nøglen om hele tiden, er det i hvert fald mere belejligt at have en børnesikring installeret, som du kan stole på. Her kommer børnesikring til dørhåndtag ind i billedet.

Når de små begynder at kunne nå dørhåndtagene i hjemmet, er det en helt ny verden for dem! Desværre betyder det også, at det er en helt ny verden af ballade og ulykker de kan komme ud i, hvis man ikke er opmærksom hele tiden. De kan også komme til skade, hvis de går ind i rum med farlige genstande. Derfor er en børnesikring til dørhåndtag vigtig for dig med vandrelystne børn i hjemmet.

Husk altid at tjekke, om dørhåndtaget passer til den børnesikring, du har valgt. Nogle dørhåndtag har lige flader, mens andre er buede eller special-designede. Det betyder derfor også, at du i nogle tilfælde skal vælge særlige børnesikringer.

Når en børnesikring til dørhåndtag skal monteres, er det nemt, hvis det er en variant med selvklæbende 3M tape på bagsiden, som du bare skal fjerne beskyttelsesfilmen fra. Husk dog altid at tørre overfladen ren for snavs og fedt der, hvor du vil placere børnesikringen. Du skal lade limen hærde i 24 timer, inden låsen anvendes.