Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring med velcro

  • 15 DKK

Velcrobørnesikring til sikring af hele dit hjem. Nu kan du også børnesikre dit hjem med denne velcrolås. Du kan bruge vores børnesikring med velcro.

På lager
Varenummer: 1800

Velcrobørnesikring til sikring af hele dit hjem

Nu kan du også børnesikre dit hjem med denne velcrolås. Du kan placere vores børnesikring med velcro flere forskellige steder i hjemmet, hvor du ønsker at begrænse børns adgang af den ene eller anden grund. Det kan være skabe og skuffer, hvor du opbevarer gryder eller rengøringsmidler. Det kan også bare være andre ting, som du ikke ønsker, at børnene skal have adgang til. Låsene har ekstra kraftig velcro og de monteres supernemt med det selvklæbende tape på bagsiden, som gør dem supernemme at bruge. Du bestemmer bare selv hvor og hvornår, og så sætter du dem på som du har brug for det.
Du kan også se om låsen er låst op, da den i det tilfælde vil være markeret med rødt.

En børnesikring med velcro er et oplagt valg for dig, der ikke vil tænke på at kunne finde nøgler eller andet til at låse børnesikringer op med. Vær dog opmærksom på at denne børnesikring ikke kan bruges længere, når børnene har nok styrke i hænderne til at kunne rive velcroen fra hinanden. Den egner sig bedst til helt små børn.


Mål: 9 cm
Fremstillet i Sverige

Montering af velcrolåsen:

  • Rengør overfladen, du ønsker at påsætte låsen, for snavs og fedt
  • Fjern beskyttelsesfilmen fra bagsiden af velcroen og placer derefter med tapen nedad
  • Tryk hårdt på delene af låsen, så du er sikker på, de er fastsatte
  • Lad limen hærde i 24 timer, inden du tester, hvor godt børnesikringen sidder fast
  • Færdig og klar til brug!