Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring til 90 graders vinkler

Her finder du alle børnesikringer til 90 graders vinkler, som vi sælger på Smart Child Locks.

I hvert hjem er der skabe og skuffer, som vi ikke ønsker, at børnene skal få adgang til. Her kommer børnesikring til 90 graders vinkler ind i billedet. De er gode til brug på kommoder eller garderober, hvor de kan sættes på kanten. Det gør dem en anelse mindre tydelige, så de uset holder dine ejendele og dit barn mere sikkert.

En børnesikring til 90 graders vinkler er ofte en smidig lås, der har form som en ret vinkel, og som kan bruges på de fleste skabe og skuffer. De passer til alle 90 graders vinkler, som skabe og kommoder har. Vil du gøre det sværere for dine ældre børn, der godt kan gå, at åbne et skab eller to? Så kan du med fordel placere vinkellåsen i en høj position, så dit barn ikke kan nå den. På den måde er det kun dig, der kan åbne børnesikringen. Derfor er en børnesikring til 90 graders vinkler perfekt at placere højt oppe på et garderobeskab.

Disse børnesikringer er også nemme at montere. Du monterer børnesikringen på mindre end 2 minutter takket være det selvklæbende 3M tape, der er på indersiden af produktet. Du skal blot huske at rengøre overfladerne inden fastsættelse. Så fjerner du blot beskyttelsesfilmen, sætter låsen på og voila. 

Lad altid tapens lim hærde i 24 timer for at få det bedste, mest robuste resultat.