Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Klassisk skuffelås

  • 39 DKK

Lås til skabe og skuffer, som gør at børn ikke kan åbne dem. Disse skuffelåse er gode produkter til hjemmet, når du vil børnesikre skuffer og skabe.


På lager
Varenummer: 1230a


Skab og skuffelås, der holder børn ude

Disse klassiske låse til skuffer og skabe er gode produkter, når du vil børnesikre møbler i hjemmet. Denne lås er en af de mest klassiske skuffelåse, der findes. De er lette at samle, er holdbare og fås til en god pris. I mange nybyggede lejligheder er disse skuffelåse nu standard i de øverste skuffer i køkkener (hvor bestikket typisk opbevares) samt til skabet under vasken (hvor affald og rengøringsmidler typisk opbevares).

Derfor bør du have børnesikring til skuffer og skabe

Børn lærer hurtigt, hvilke skuffer og skabe de ikke må gå i, og det gør dem endnu mere spændende for de små udforskere. Ved at installere låse på skabe og skuffer, som du vil undgå at børnene går i, kan du tydeligt høre, når barnet prøver at åbne noget de ikke må.

 

Montering af skuffelås

  1. Placer krogens brik eller hage kant til kant med skuffens ramme foran på en hvilken som helst side. Hold derefter fat på delene du har sat på, og tjek efter, at de er i den korrekte position og at skuffen/skabet stadig kan lukkes korrekt. Hvis du skal montere skuffelåsen i den øverste skuffe, bør 

  2. Markér med en blyant eller kuglepen, eller hold delene på plads mens du skruer dem i.

  3. Test igen om skuffen eller lågen stadig kan lukkes ordentligt, og at det kan åbnes igen.

  4. Færdig! 

 

  • Materiale: Plastik uden skadelige stoffer såsom PVC, BPA og ftalater

  • Fremstillet i Norden

  • Størrelse: 5,5 cm