Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

børnesikringer til vinduer

Her finder du alle børnesikringer til vinduer, som vi sælger på Smart Child Locks.

Børnesikring vinduer

I hvert hjem er der selvfølgelig vinduer, der lukker dejligt lys ind udefra og frisk luft. Men vi ønsker samtidig ikke at børn skal have fri adgang til at åbne dem. Her kommer børnesikring med vindueslås ind i billedet. Vi har gjort det nemt og ligetil at børnesikre vinduerne i dit hjem med vores samling af vindueslåse.

Med vores børnesikringer til vinduer kan du holde dit hjem og dine vinduer sikre. Du kan undgå tragiske uheld. Det er især vigtigt, hvis du har helt små børn, da fald selv fra vinduer i stuehøjden kan give slemme skader. Det er endnu mere vigtigt at have vindueslåse, når du bor højt oppe. Denne form for børnesikringer til vinduer kan også være god at have, hvis du blot har børn på besøg ofte, eller måske endda hvis du er bekymret for dine kæledyr, der spankulerer rundt i vindueskarmen. Det er også rart at holde vinduet på klem, så det ikke svinger helt åbent. Dog er de traditionelle haspe til vinduer tit placeret, hvor børn kan nå dem, så det er bedst at installere en børnesikring til vindue for en sikkerheds skyld.


Du har flere forskellige muligheder, når det kommer til børnesikring med vindueslåse. De fleste vælger at bruge vinduesbeslag, som skrues ind i vinduesrammen. Det begrænser, hvor meget vinduet kan åbnes. På den måde kan du nyde frisk luft, uden at vinduet kan åbne sig mere end nødvendigt. Andre sikringer består af wires eller haspe, der kan hægtes af og på kroge, hvilket er rart når vinduerne for eksempel skal rengøres. En anden form for børnesikring med vindueslås har medfølgende nøgler til at kunne åbne dem helt.

Vindueslåse - Sikkerhed og Tryghed i dit Hjem

Med vores vindueslåse kan du roligt lade bekymringerne bag dig og nyde en ekstra følelse af sikkerhed og tryghed i dit hjem. Disse pålidelige låse er skabt til at beskytte dine vinduer mod uønsket indtrængen. Så du og din familie kan sove trygt om natten.

Vores vindueslåse er designet med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. De er nemme at installere og passer perfekt til de fleste vinduestyper. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores vindueslåse er fremstillet af holdbare materialer.

Investér i vores vindueslåse i dag og gør dit hjem til et sikkert og trygt sted at være. Beskyt dine værdier og dine kære med disse pålidelige og effektive vindueslåse. Din fred i sindet er kun et lås væk!