Smart-child-locks

Børnesikring - hvad skal du vælge?

Børnesikre låse

Når dine børn begynder at udforske hjemmet, kan det være nyttigt at begrænse adgangen til visse rum. Det kan være skabe, hvor der er farlige stoffer, en garderobe som du ønsker at have i fred, eller en kommode, som barnet elsker at tømme for ting. Gentagne gange.

Vi gennemgår de mest almindelige børnesikringer, og hvad de bruges til, så du kan vælge den rigtige lås, uanset om du vil børnesikre dine skabe og skuffer, eller om du vil sætte en lås på toiletsædet.

Børnesikring til skabe og skuffer

Hvis du vil børnesikre dine skabe og skuffer, så findes der flere låse at vælge imellem. Den mest populære lås på markedet lige nu er Usynlige børnesikringer, der har indbyggede magneter. Disse låse er perfekte, når du vil børnesikre dit køkken, uden at det er synligt, for at køkkenet skal forblive stilfuldt. De usynlige magnetlåse leveres med rød 3M-tape, som er den stærkeste tape, der også er varmebestandig. Og hvis du vil placere låsene på en ujævn overflade, er der færdige huller på låsene, så du kan skrue dem på, hvis du ønsker det. På billedet nedenfor kan du se, hvordan låsen er skjult på indersiden af skabet, og at den medfølgende magnetnøgle kan åbne haspen. Nøglen leveres med en holder til nem opbevaring. Og det er også muligt at bestille flere nøgler.


Osynlige Børnesikring

Usynlig børnesikring

Hvis du ønsker en enklere børnesikring, så findes der nogle forskellige varianter. Vi har en klassisk skabslås, der er meget basal. Disse hvide skabslåse er til de yngste børn, når du vil begrænse adgangen til visse skabe.

Skabslås Hvid | 2-pakBørnesikring med multilås

Børnesikker Multilås fungerer udmærket til skabe og skuffer, men også til en masse andre ting - deraf navnet multilås. Låsen har en smart knap, som er let for forældre at åbne, men vanskelig for mindre børn. Placer låsen højt oppe, så barnet ikke kan nå den.

Denne lås er også selvklæbende og kræver ingen skruer. Du monterer låsen på 5 sekunder, og derefter sidder den på møblet.


Børnesikker multilås


U-formet børnesikring

Hvis du har skabe, hvor du vil låse dørene hurtigt og nemt, så findes der U-formede låse, der også fungerer til skabsdøre med knophåndtag. Og disse kan du placere der, fjerne og udskifte, så meget du vil. Det er også nemt at justere størrelsen på låsen. 

Børnesikring til vinkler

Når du vil sikre skuffer, kan du også benytte dig af børnesikrede vinkellåse for diskret at kunne låse de ønskede skuffer. Skufferne åbnes nemt ved at trykke på låsen.

Børnelås | Vinkel

Børnesikring til vinduer

Børnesikring til vinduer er altid en god investering, når du har børn, og ikke kun for børnenes sikkerhed, men også for at du kan sikre, at vinduet ikke blæser op ved gennemtræk, eller at nogen kan åbne det udefra. Vi anbefaler, at du altid vælger vindueslåse med nøglelås for at sikre dig, at børnene ikke kan åbne det.

Denne vindueslås er monteret i vinduet og er udstyret med en nøgle for at børn ikke skal kunne åbne det.

Maxlængden på låsen er 180 mm. Afhængig af hvor du placerer låsen, kan du gøre åbningen kortere.

Børnesikring til skydedøre og skydevinduer

Til skydedøre, garderobeskabe og skydevinduer findes der en meget fleksibel løsning. Små skydedørslåse, som er selvklæbende, børnesikrer dine skydevinduer og skydedøre på 10 sekunder.

Drej sikringen op, når du vil have den låst, og drej ned, når den skal være åben.

Selvklæbende 3M tape gør det nemt at montere låsene.1 Tør overfladen

2 Fjern beskyttelsesfilmen
3 Monter låsen

Børnesikring af toilet

Toilettet er et sted, hvor du ikke ønsker, at børnene skal kunne "rydde op" eller lege. Og det handler om, hvor let det er for et barn at skade fingrene, hvis toiletbrættet rammer dem, eller hvis et barn læner sig ned på toilettet. Desuden er det også meget beskidt, hvis barnet nu vil udforske toilettet og dets vand, fordi vand er super sjovt for alle børn. Og de er ligeglade med, hvor det kommer fra. Selvklæbende multilåse er perfekte låse til toilettet.

Børnesikker Multilås


Klik her for at læse mere om vores børnesikringer og låse.