Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Skuffelås til flere skuffer

  • 59 DKK

Børnesikring af dine skuffer bliver nemt med denne skuffelås, der låser alle skufferne samtidig. Vores skuffelås er et smart produkt til hjemmet.

Varen er udsolgt

Varenummer: 1810a
Del

Børnesikring af dine skuffer bliver nemt med denne skuffelås, der låser alle skufferne samtidig

Vores skuffelås er et smart produkt, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at børnesikre en hel række af skuffer på én gang. Og da det ikke kræver nogen installation, men den bare skal sættes af eller på, kan du tage låsen med på ture eller korte besøg hos venner eller familie.

Hvordan bruger man skuffelåsen?

Denne form for skuffelås fungerer ved at den sættes på tværs af alle skuffer. På den måde holder den alle skufferne lukket på samme tid. Du behøver derfor ikke at installere flere individuelle børnesikringer på skufferne, men kan spare tid og penge ved at låse dem alle sammen nemt og enkelt med denne skuffelås. Den er desuden meget nem at flytte rundt i hjemmet, alt efter hvor du er. Det er en optimal løsning, hvis du ikke altid har børn i hjemmet, og derved kun skal børnesikre skufferne ved enkelte lejligheder. Dog kan skuffelåsen selvfølgelig også sagtens bruges i familiehjem fyldt med børn, hvis du ønsker at holde dem ude af samtlige skuffer.

Derfor bør du vælge denne form for skuffelås

● Nem at flytte rundt på
● Du børnesikrer alle skufferne samtidig, uden at skulle have individuelle låse til hver skuffe
● Installationen er nem og ukompliceret
● Passer til de fleste håndtag, så længe de ikke er tykkere en 21 mm


Passer til og kan bruges til skuffer, hvor de øverste og nederste håndtag har en afstand mellem 46,5 til 52,0 cm.


Mål: 56,5 cm lang