Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring til skydedøre

Her finder du alle børnesikringer til skydedøre, som vi sælger på Smart Child Locks.

I nogle hjem er der skydedøre, som vi ikke ønsker, at børnene skal få nem adgang til. De kan komme til at åbne døren og falde, få fingrene i klemme eller løbe ud i haven uden opsyn. Det er især farligt, hvis skydedøren fører ud til en have uden indhegning, med pool eller haveredskaber. Hold derfor altid opsyn med de små, så de ikke pludselig åbner skydedøren i hjemmet. Det er dog meget nemt at få klaret med en børnesikring til skydedøre, så du ikke behøver bekymre dig om det.

Med vores børnesikring til skydedøre har du flere forskellige varianter at vælge mellem. Fælles for dem alle er, at de på egen måder sørger for at holde skydedøren lukket helt, eller kun på klem. Nogle børnesikringer lader dig holde skydedøren stå på klem, så du stadig kan lufte ud, uden at små børn kan klemme sig igennem åbningen. Andre holder den helt lukket, så du selv kan vælge, hvornår den må kunne åbnes.

Børnesikring til skydedøre kan bruges til alle former for glas eller andre paneler, der skubbes til siden. Det gælder både rigtige døre, skabsdøre til garderoben og eventuelle vinduespaneler.

Tjek desuden grundigt, hvordan den valgte børnesikring skal installeres, og følg instruktionerne omhyggeligt for det bedste resultat. De fleste produkter er med stærk lim på bagsiden. Med denne lim behøver du derfor ikke bruge skruer, der efterlader mærker. Dog er det vigtigt at lade limen hærde i 24 timer før belastning første gang, så dit hjem er børnesikret på optimal vis.