Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Vindueslås til børnesikring | Wire

  • 99 DKK

Sikkerhedsgodkendt vindueslås til børnesikring af dine vinduer. Du fjerner risikoen for at barnet finder et åbent vindue ved at bruge låse, der gør, at de ikke

Varen er udsolgt

Varenummer: 1265

Sikkerhedsgodkendte vindueslåse til børnesikring


Beskyt babyer og børn mod risikoen for fald igennem åbne vinduer med vores vindueslåse. Låsen er lavet af stærk wire, som monteres på vindueskarmen og rammen, så vinduet ikke kan åbnes mere end 10 centimeter. Vindueslåsen er fremstillet i Norden og er af høj kvalitet.

Hvis du alligevel har brug for at åbne dit vindue helt op efter installation af vindueslåsen, kan du ganske enkelt løfte ringen og fjerne tråden fra karabinhagen samtidig.

Størrelse: 18 cm


Sådan monterer du din vinduelåsUdadgående vinduer  1. Montér skrueøsken, som wiren sidder igennem, cirka 13 cm nede fra vinduets øverste kant, i den vertikale side vinduet åbner ud fra. Sørg for at skrueøsken “trækker” rigtigt i rammen, og sidder sikkert fast.

  2. Udtag den anden skrueøske fra karabinhagen og montér denne 5 cm længere oppe end den anden skrueøske (hvilket er cirka 8 cm fra vinduesrammens øverste kant) men på selve vinduets ramme ved siden af glasset. Sørg igen for at skrueøsken “trækker” rigtigt i vindueskarmen.

  3. Hægt derefter de to skrueøsker sammen med karabinhagen og wire, og aktivér børnesikringen ved at skubbe plastiklåsen frem i låsestilling (se brugsanvisning).Indadgående vinduer


  1. Montér skrueøsken, som wiren sidder igennem, cirka 5 cm ned på rammen af delen af vinduet, der kan åbnes. Skrueøsken skrues i fra siden i den overskydende side af vinduesrammen. Sørg for at skrueøsken “trækker” rigtigt i rammens kant.
    BEMÆRK! Hvis stykket mellem rammen og kanten er under 2 cm, skal skrueøsken monteres på forsiden af vindueskarmen. Montér skrueøsken så langt ind i rammen at den ikke rammer søm af nogen art, da der ellers er risiko for at wire-løkken kan sidde fast herpå.

  2. Udtag den anden skrueøske fra karabinhagen og montér denne cirka 5 cm over den anden skrueøske. Denne skal monteres på vindueskarmen. Sørg igen for at skrueøsken “trækker” rigtigt i vindueskarmen

  3. Hægt derefter de to skruenøgler sammen med karabinhagen og wire, og aktivér børnesikringen ved at skubbe plastiklåsen frem i låsestilling. Kontrollér altid omhyggeligt, at der ikke er nogle svagheder i installationen, ved at åbne og lukke vinduet et par gange.

.

Monteringsanvisning