Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Kantsikring | Gennemsigtig | 15mm | 2m

  • 159 DKK

Gennemsigtig beskyttelse til hårde og skarpe kanter. Hvis du ønsker eller føler dig nødsaget til at børnesikre kanter i dit hjem, er dette det rette produkt.

På lager
Varenummer: 1920

Gennemsigtig beskyttelse til hårde og skarpe kanter

Hvis du ønsker eller føler dig nødsaget til at børnesikre kanter i dit hjem, er dette det rette produkt for dig. Denne kantsikring kan bruges på borde, bænke eller andet. Det børnesikrer møblerne på en diskret måde, uden at skille sig ud i forhold til resten af din indretning på grund af det gennemsigtige design. Kantbeskyttelsen er nemlig gennemsigtig og tyndere end vores anden kantbeskyttelse i skumgummi. Den udøver dog stadig god beskyttelse ved uheld. Børn kan nemlig let komme til at falde eller løbe ind i kanten, når uheldet er ude eller under leg. Derfor er det godt at sikre kanterne i hjemmet, så de er mindre skarpe og kan gøre eventuelle uheld mere smertefrie. Denne variant er 15 mm bred og 2 meter lang, og du kan frit skære den længde af kantsikring, du ønsker at bruge ad gangen. Påføring og montering er nem takket være det medfølgende 3M tape.

Montering af kantsikring


Sådan påfører du din nye kantsikring i hjemmet:

  1.  Rengør hele overfladen omkring kanten, du ønsker at børnesikre, for at fjerne eventuelt snavs og fedt
  2.  Udklip den ønskede længde kantsikring til brug
  3.  Løsn beskyttelsesfilmen fra den ene side af den medfølgende tape og fastgør den til den ene side af kanten, du ønsker dækket.
  4.  Løsn beskyttelsesfilmen fra den modsatte side og anbring kantsikringen på det valgte sted. Tryk hårdt ned.
  5. Lad limen hærde i 24 timer.