Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Tippesikring til møbler

  • 79 DKK

Robust tippesikring, som børnesikrer dine møbler og holder dem fast. Du bør aldrig tage chancen, når det kommer til sikringen af bogreoler og tunge møbler.

På lager
Varenummer: 1850

Robust tippesikring, som børnesikrer dine møbler og holder dem fast

Du bør aldrig tage chancen, når det kommer til sikringen af bogreoler, kommoder eller andre høje og tunge møbler i hjemmet. Børn elsker at lege vildt, og kan komme til at løbe ind i møbler, hvilket kan få møblerne til at vælge, hvis de ikke er tippesikrede. Nogle børn kravler også i møbler under leg, hvilket kan ende grueligt galt, hvis møblet tipper. Desværre sker der ofte ulykker i hjemmet, hvor børn bliver klemt under eller ramt af tunge møbler. Derfor er det yderst vigtigt at børnesikre hjemmets tunge møbler, og sætte dem fast i vægge. Vores stærke tippesikring kan tåle en belastning på 170 kg, og vil holde dine møbler på plads, så sikkerheden i hjemmet forbedres. Du kan derved være lidt mere rolig, og vide at møblerne ikke vil kunne falde ned over de små. Denne pakke med tippesikring indeholder alt, hvad du skal bruge for at montere din tippesikring.

Alle tunge møbler bør tippesikres hvis du har børn selv eller har børn på besøg i hjemmet.

Andet, du skal huske på efter montering af tippesikring

Husk altid at teste tippesikringen efter montering, for at sikre dig, at det er gjort rigtigt og at tippesikringen holder. Husk desuden at tippesikringen ikke stopper ting, der er placeret ovenpå møblerne, fra at falde ned, hvis møblet bliver udsat for et ordentligt skub eller brag. Derfor er det vigtigt at tjekke, at ting på møbler ikke kan gå i stykker, når det falder, eller er meget tungt, så det kan skade barnet.


Materiale: Metal
Mål: Se billede 3 for mål