Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Kantbeskyttelse Bord | Indbygget dæmpning | Gennemsigtig

 • 179 DKK

Kantbeskyttelse i blød silikone til borde. Vores kantbeskytter beskytter bedre end andre kantbeskyttere til silikoneborde.

På lager
Varenummer: 348

Kantbeskyttelse i blød silikone til borde

Vores kantbeskytter beskytter bedre end andre kantbeskyttere til silikoneborde. Dette er takket være vores indbyggede dæmpning, der skabes gennem de indbyggede luftpuder. Dette giver dig god beskyttelse, hvis dit barn skulle falde og ramme kanten af dit bord, tremmeseng eller andet. Vores kantbeskyttere kommer med selvklæbende tape, der er formonteret, så du nemt kan sætte dine kantbeskyttere på plads. Tapen er stærk og sikrer, at din bordkantbeskyttelse kommer til at sidde ordentligt. Du kan også placere en kantbeskytter på kanten, der går på undersiden af bordet, for at beskytte det kravlende barn, der slår. Når du bestiller en kantbeskytter hos os, får du altid høj kvalitet og hurtig levering. Noget som vores kunder sætter stor pris på. En kantbeskytter til dine borde er en god investering, når det kommer til børns sikkerhed.

På billedet nedenfor kan du se forskellen mellem vores støddæmpende kantbeskyttelse sammenlignet med almindelige silikone.

Hjørnebeskyttelse og kantbeskyttelse

Hjørnebeskyttelse og kantbeskyttelse

Dine nye kantbeskyttere kan også bruges som hjørnebeskyttere til borde og andre skarpe overflader. Så skærer du et lille V i toppen og bunden af coveret. Og så kan du folde din kantbeskyttelse 90 grader, og dermed få en hjørnebeskyttelse. Du kan også skære til valgfri stykker, hvis du vil skabe hjørnebeskyttelse, eller bare børnesikre visse dele af dit hjem med vores kantbeskyttere.

Husk at materialet i vores kantbeskyttere til borde er blødt og at barnet ikke skal kunne bide i det. En kantbeskytter erstatter aldrig dit eget opsyn med børnene. Husk på, at på porøse overflader kan tapen have sværere ved at sætte sig fast.

Fordele ved vores polstrede kantbeskyttere

 • Holdbar og ikke-giftig
 • Indbygget dæmpning
 • Diskret
 • Nem at samle
 • Kan skæres i enhver længde

  Længde: 2 meter
  Måle:200 cm
  Farve: Gennemsigtig
  Materiale: Silikone
  Husk på, at vores kantbeskyttere er fastgjort med lim, og at hvis du har en selvmalet overflade eller en følsom overflade, kan overfladen blive påvirket.

  Montering af blød kantbeskyttelse til borde

  1: Rengør overfladen omhyggeligt for snavs og fedt
  2: Klip til den længde du ønsker at bruge
  3: Træk beskyttelsesfilmen af fra den ene side af den medfølgende tape og fastgør den til de yderste kanter af dækslet
  4: Pil beskyttelsesfilmen af og placer din kantbeskyttelse på det valgte sted. Tryk hårdt
  4: Lad limen hærde i 24 timer