Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Kantsikring | Gennemsigtig | Nyt design | 2m

  • 159 DKK

Opgraderet og videreudviklet kantsikring i gennemsigtig silikone. Denne opgraderet version af kantsikring til hjemmet er vores senest udviklede design.

På lager
Varenummer: 1930

Opgraderet og videreudviklet kantsikring i gennemsigtig silikone

Denne opgraderet version af kantsikring til hjemmet er vores senest udviklede design i en serie af gennemsigtige kantbeskyttere. De har alle det til fælles, at de har et hvælvet design, der giver endnu bedre beskyttelse og samtidig er endnu nemmere at installere. Ligesom vores andre kantsikringer er dette en form for beskyttelse af kanter til dig, der ønsker at børnesikre skarpe kanter, uden at det tager for meget af opmærksomheden fra resten af indretningen. Kantsikringen er gennemsigtig og tyndere end vores anden kantsikring, der er lavet skumgummi, men giver stadig god beskyttelse ved uheld. Små børn kan nemlig nemt komme til at falde eller løbe ind i hjørner på vægge, døråbninger og møbler, fordi de ikke er helt koordinerede endnu. Uheldet kan simpelthen også bare være ude nogle gange uden forklaring - men med børnesikringer af kanterne er du på forkant. Denne variant af kantbeskyttelse er 20 mm bred og 2 meter lang, så du kan skære den længde ud, du ønsker at bruge. Påføring og montering af kantsikringen er nem takket være det medfølgende 3M tape.

Sådan monteres kantsikringen

Sådan her monterer du din nye kantsikring:

  1.  Rengør omhyggeligt overfladen, du ønsker a påsætte kantbeskyttelsen på, for snavs og fedt
  2.  Klip den ønskede længde kantsikring
  3.  Løsn beskyttelsesfilmen fra den ene side af den medfølgende tape og fastgør den til den ene side af kanten, du ønsker dækket.
  4.  Løsn beskyttelsesfilmen fra den modsatte side og anbring kantsikringen på det valgte sted. Tryk hårdt ned.
  5. Lad limen hærde i 24 timer.