Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Elastisk Håndledssele med Refleks

  • 149 DKK

Blød håndledssele. En blød sele, som du fastgør rundt om barnets og den voksnes håndled, og som er god at bruge i situationer, hvor du har brug for sikkerhed.


På lager
Varenummer: 1610a
Del

Blød håndledssele

En blød sele, som du fastgør rundt om barnets og den voksnes håndled, og som er god at bruge i situationer, hvor du har brug for at holde ekstra godt øje med små børn. Nogle eksempler på lejligheder, hvor vores kunder bruger håndledsselen er i forbindelse med store folkemængder, i forlystelsesparker, markeder og områder med meget trafik. At spiralbåndet er udstyret med reflekser gør det ekstra sikkert i brug, når det begynder at blive mørkt. 

Det er let at have spiralselen med i din taske eller i bilen. Og det giver ekstra tryghed for forældre ved de lejligheder, hvor man ikke vil løbe nogen chancer. Remmene er bløde og behagelige omkring håndleddene og den farverige spiral er stærk med ståltråde indeni, og den kan strækkes omkring 1,5 meter. Ordet børnesnor nævnes ofte i forbindelse med disse produkter, men vi hos Smart Child Locks ønsker ikke at se det som en snor eller en sele. Vi ser det mere som en sikkerhedsforanstaltning, du kan bruge ved særlige lejligheder, når du ønsker at være ekstra tryg. 

Vores anbefalinger 
Fastgør aldrig remmen til barnevognen eller andet end dit eget håndled.
Du skal have kontrol og være i stand til at løsne det, når det er nødvendigt.
Brug kun remmen, hvis det er nødvendigt.
Som forælder skal du lade dit barn udforske verden.
Test altid dit produkt, inden du bruger det.