Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring med nøgle

  • 110 DKK

Børnesikring med nøgleBørnesikring til køleskab, skuffer og skabe. Denne selvklæbende børnesikring er udstyret med låse og leveres med to nøgler.På lager
Varenummer: 89a

Børnesikring med nøgle


Børnesikring til køleskab, skuffer og skabe. Denne selvklæbende børnesikring er udstyret med låse og leveres med to nøgler. Dermed er det ikke muligt for nogen at åbne denne lås uden en af de medfølgende nøgler. Her taler vi om børnesikkerhed 2.0, et produkt som dine børn ikke kan finde ud af, hvordan man skal åbne. Og dette er et godt produkt, hvis du vil have et børnesikkert hjem og vil kunne være helt sikker på, at barnet ikke kan få adgang til indholdet i den pågældende skuffe eller være i stand til at åbne køleskabet og rive ting ud. Vi har også en anden variant med kodelås til dem, som ikke ønsker at holde styr på nøgler, men foretrækker en personlig kode på tre cifre.

Børnesikringen er udstyret med selvklæbende tape, så montering går hurtigt og er meget let. Husk altid at vaske overfladen, hvor sikringen skal sidde, før den monteres. Og så skal tapen hærde i 24 timer, inden du anvender den.


Farve: Sort eller hvid
Materiale: Zinklegering og rustfrit stål til låse og ledninger. Stykket i plast.
Mål: L32,5 x 21 x dia 5,15 cmMonteringsvejledning

1. Sørg for, at overfladen, hvor du vil fastgøre børnesikringen, er ren for snavs og fedt, samt tør.
2. Hold børnesikringen i den låste position for at få den rigtige afstand.
3. Fjern beskyttelsesfilmen fra den ene del.