Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnesikring til stikkontakter | Drejelige | 4-pak

  • 39 DKK

Dæksel til børnesikring af stikkontakter. Små børn er nysgerrige og kan lide at stikke fingrene i små huller i væggen. De udforsker verden rundt omkring sig.

På lager
Varenummer: 16

Dæksel til børnesikring af stikkontakter

Små børn er nysgerrige og kan lide at stikke fingrene i små huller i væggen. De udforsker verden rundt omkring sig. Problemet er, at meget af det, vi bruger i vores daglige liv, ikke er designet til den slags nysgerrighed. Stikkontakter er et eksempel. De er lige i børnehøjde og har et spændende udseende, hvilket får barnet til at udforske dem. Problemet er, at de også kan være livstruende. Hvis barnet får strøm gennem kroppen, kan det føre til alvorlige kvæstelser. Derfor er det meget vigtigt, at el-sikre hjemmet med børnesikring til stikkontakter.


Kontaktsikring til stikkontakter

Med vores drejelige dæksler til børnesikring af stikkontakten kan du beskytte dit barn mod de kvæstelser, det kan få fra livstruende stikkontakter og samtidig bruge stikkontakten, når du vil. Almindelig dæksler har den ulempe, at de blokerer stikkontakten, hvilket skaber et mindre antal tilgængelige stikkontakter i dit hjem.

Hvis barnet har fundet noget at stikke i en stikkontakt uden beskyttelse, kan det blive farligt. Især metalgenstande kan føre strømmen ind i babyens krop, hvilket kan have meget skadelige virkninger. Flere børn har brug for pleje hvert år, når de har været ude for el-ulykker i hjemmet. De fleste er i alderen 0 til 5 år, og det er hovedsageligt børn i 2-års-alderen, der er berørt.

Vores dæksel har en drejefunktion, der gør det muligt at bruge stikkontakten, selv når dækslet sidder fast på toppen. Dækslet fungerer således, at når du sætter et stik i, drejer du det først på sokkeldækslet og derefter kan du sætte stikket i.

Let at montere

Den drejelige børnesikring er let at montere. Den leveres med selvklæbende 3M tape på bagsiden. Det tager kun få sekunder at montere dækslet. Sørg først for, at stikkontaktens overflade er tør og ren, da snavs og fedt reducerer beskyttelsesdækslets evne til at klæbe ordentligt. Fjern papirbeskyttelsen på tapen, fastgør dækslet, og monteringen er færdig. For at dækslet skal være holdbart for små børns fingre, skal tapen dog have lov til at hærde i 24 timer, før installationen kan betragtes som sikker og klar til brug.


Garanteret sikkerhed

Vores drejelige dæksel til børnesikring af stikkontakter har gennemgået grundige tests og er godkendt til brug på jordforbindelse og jordbundne kontakter. For ekstra sikkerhed bør du ikke glemme at beskytte stikkontakterne, som sidder på forlængerledninger. Dit hjem skal også være udstyret med en fejlstrømafbryder, men det hjælper ikke altid. Hvis barnet skulle indsætte to genstande på samme tid i begge huller i stikkontakten, kan dette stadig resultere i en farlig ulykke.