Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Børnegitter - Rullegardin| Draga | Hvid | 150 cm

  • 899 DKK

Børnegitter som kan trækkes ud og blive op til 150 cm lang. Leder du efter en børnesikring til åbninger i hjemmet såsom døre og trapper?

På lager
Varenummer: 1220
Del

Børnegitter som kan trækkes ud og blive op til 150 cm lang

Leder du efter en børnesikring til åbninger i hjemmet såsom døre og trapper, der samtidig skal være nem at bruge? Ønsker du en form for låge, som kan åbnes og lukkes hurtigt, og som næsten ikke er synlig, når den er lukket? Så er vores Børnegitter - Draga den perfekte produktet til dig og dine behov. Den minder om et rullegardin, der kan rulles ud til den længde, du ønsker, når du har brug for at afspærre dele af hjemmet fra små børn. Selve rullen monteres nemt på siden af dørkarmen, hvorefter en holder til fastgørelse af den udrullede låge monteres på den anden side af dørkarmen. På den måde er det nemt at børnesikre åbningen til trappen eller til tilstødende rum når du har brug for det. Lågen kan trækkes ud og blive helt op til 150 cm lang, så den passer til mange forskellige størrelser på døre og andre indgange i dit hjem. Husk dog at den kun må bruges i bunden af trapper, og ikke for oven.

Sådan bruges lågen

Sådan fungerer vores Børnegitter:

Pres ned og vrid knappen for at åbne, som set på billedet ovenfor. Træk derefter lågen ud som et rullegardin, og fastgør den på modsatte side af åbningen.


Højde: 86 cm
Bredde: op til 150 cm


Derfor er Draga et godt valg til børnesikring:

  • Kan trækkes ud og blive op til 150 cm lang
  • Holdbar konstruktion i aluminium
  • Godkendt i henhold til EN1930:2011


 

Lågens funktioner og fastgørelse skal altid testes efter færdig montering. 
Lågen må kun monteres i bunden af trapper og ikke for oven.