Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Solbriller til børn | 1-3 år

  • 99 DKK

Solbriller med UV-beskyttelse til børn. Beskyt dit barns øjne med vores smarte solbriller, som er udstyret med en rem, så solbrillerne ikke falder af.


På lager
Varenummer: 1470a

Solbriller med UV-beskyttelse til børn

Beskyt dit barns øjne med vores smarte solbriller, som er udstyret med en rem, så solbrillerne ikke falder af under leg. Vores solbriller til børn har UV-beskyttelse UV 400, hvilket giver god beskyttelse mod solen til de mindste børn. Solbrillerne kan bruges af børn mellem 1-3 år, takket være den bløde rem, brillerne er udstyret med.

Solbriller til 1-årige

Tænker du, at bet måske er ved at være tid til dit barns første solbriller? Så er det bedst at vælge solbriller, der ikke falder af eller kan smides væk. Den bløde rem, som vores briller er udstyret med, er behagelig for barnet at have rundt om hovedet. Den er lavet i et materiale, der er både fleksibelt og åndbart.
Husk at lade dit barn lære deres nye solbriller at kende, når de først tages i brug. Det kan tage et par forsøg, før de lader dem sidde uden at pille ved dem.

Derfor bør dit barn beskytte sine øjne mod solen

Hvis øjet udsættes for intens stråling, kan linserne på øjet blive beskadiget. Da vi ofte udsættes for UV-stråling, er det vigtigt at bruge solbriller med UV-beskyttelse. Almindelige solbriller, der kun er mørke, men mangler UV-beskyttelse, kan i stedet gøre mere skade end gavn. Dette er fordi øjets pupil forstørres ved brug af mørke solbriller, og der kan derved slippe en større mængde stråling ind i øjet. Så når børn bruger solbriller, skal det altid være nogle med UV-beskyttelse.

Hvad betyder UV 400 beskyttelse?

Effektive solbriller filtrerer og beskytter mod både UV-A og UV-B stråling. Hvis solbrillerne har en certificeret UV Protection 400, betyder det, at solbrillerne frafiltrerer alle UV-stråler, der har en bølgelængde på op til 400 nanometer, som omfatter al UV-A og UV-B stråling.