Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Klembeskyttelse til dør | Hvid

  • 49 DKK

Dørstopper til børnesikring af døre. Klembeskyttelse er en nem måde at trylle farerne væk, når man står med en dør, der normalt smækker i.


På lager
Varenummer: 108A

Dørstopper til børnesikring af døre


Klembeskyttelse er en nem måde at trylle farerne væk, når man står med en dør, der normalt smækker i. Dørstopperen kan nemt placeres på dine døre, og den hvide farve gør, at den passer ind i de fleste hjem. Behøver du kun at børnesikre dine døre en gang imellem? Intet problem, for vores klembeskyttelse kan du fjerne og sætte på så ofte du vil. Det er perfekt, når der er lidt støjende situationer, som når børn leger med venner og måske jager hinanden. Så kan en dør let komme til at lukke på børnenes fingre.

Klembeskyttelsen er også velegnet til børnehaver, da de er meget nemme at bruge og kan fjernes efter behov. Det kan også være et spørgsmål om ikke at lukke en dør igen, så man undgår at låse nogen ude. Der er flere grunde til, at du ikke ønsker, at en dør skal lukkes, for eksempel katteejere, der har brug for, at døren til toilettet er åben for deres katte.

Materiale: EVA
Dimensioner: Se billede 2