Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Solskærm til bilen | 2-pak | Universal

  • 169 DKK

Smart solskærm som beskytter og skygger for børnene i bilen. Selvom sommeren er helt vidunderlig, kan det være rart ikke at få solen i øjnene.

Varen er udsolgt

Varenummer: 2020a

Smart solskærm som beskytter og skygger for børnene i bilen

Selvom sommeren er helt vidunderlig, kan det være rart ikke at få solen i øjnene under kørslen, når man sidder på bagsædet. Vores universelle solafskærmning giver beskyttelse til børnene og de øvrige passagerer i bilen, når der samtidig er høj sol. Så kan de nyde skyggen, mens der køres. Man kan endda sagtens rulle vinduet ned med solafskærmningen på, hvilket er perfekt, hvis man gerne vil kunne lufte lidt ud og nyde sommerluften. Solskærmene er elastiske og monteres på under to minutter. Når du vil have dem af, går det lige så hurtigt. Et andet plus er, at de fylder minimalt, når de er foldet sammen.

Materiale: Nylon

Hvad er en solskærm?

En solskærm er et produkt, der beskytter mod solens stråler der kan skinne ind gennem bilruderne, når man kører eller holder parkeret. Det begrænser også varmen, der kan komme ind fra solen og derved også temperaturen i bilen, samtidig med at passagererne ikke bliver blændet af kraftig solskin. Flere solafskærmninger fungerer også som ekstra privat afskærmning, så folk udefra ikke frit kan stirre ind i bilen. Det er optimalt til lange bilture, for eksempel hvis du skal på bilferie sydpå med ungerne.

Hvordan monterer man solskærme på bilen?

Vores solafskærmning monteres i tre enkle trin:

  1. Åbn bildøren, som du ønsker at montere solskærmen på
  2. Træk solskærmen over den øverste del af bildøren, så den dækker ruden
  3. Luk døren
    Færdig og klar til at køre i solen!


Størrelser

Large: Mellemstore biler såsom Volvo V70.
Mål: 110x52 cm

XL: Passer til større biler.
Mål: 125x57 cm