Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Sort sædebeskytter til bil

  • 35 DKK

Beskyt dine sæder i bilen fra beskidte sko med en sædebeskytter. Sædebeskyttelse til sæderne i din bil kan bruges til at forhindre skidt, mudder og snavs.

Varen er udsolgt

Varenummer: 1990

Beskyt dine sæder i bilen fra beskidte sko med en sædebeskytter

Sædebeskyttelse til sæderne i din bil kan bruges til at forhindre skidt, mudder og snavs fra børneskoene, så det ikke tilsmudser sædet fuldstændig. Børn sidder trods alt aldrig stille, og elsker at sparke med benene og strække dem. Så dit sæde kan aldrig vide sig sikkert mod deres små fodaftryk. Med denne sædebeskytter har du fundet en nem måde at beskytte sædet mod snavs, så du behøver ikke bekymre dig, når børnene på den ene eller anden måde får adgang til stoffet/læderet på bagsiden af bilsædet med sko. Det beskytterselvfølgelig også mod spildte drinks eller mad.


Sædebeskytteren er nem at samle og tørre af. Alt du behøver er en fugtig klud til at tørre eventuelt snavs af overfladen. Sædebeskytteren kan desuden tages af og på efter behov, så du ikke skal have den siddende mere end nødvendigt, hvis du måske ikke altid har børn med i bilen. Den sorte farve er perfekt til sorte sæder, så man næsten ikke kan se den. Sædebeskytteren kan dog sagtens passe ind i biler med sæder, der har andre farver end sort.


Hvor mange sædebeskyttere har du brug for?

Måske har du kun brug for én sædebeskytter foran et barn, der lige er blevet stort nok til at nå sædet foran sig med fødderne, og elsker at strække benene på køreturen. Men du kan også sagtens holde bilen fuldstændig ren ved at købe en sædebeskytter til alle sæder, så du er sikret en renere bil i længere tid.