Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Graviditetsbælte med ekstra støtte

  • 199 DKK
  • 159 DKK

Støttebelte, som aflaster krop og ryg under graviditeten. Mærker du ryggen beklage sig under graviditeten, er støttebælte en mulig løsning.På lager
Varenummer: 1560a

Støttebelte, som aflaster krop og ryg under graviditeten

Mærker du ryggen beklage sig under graviditeten eller har du problemer med blandt andet ledløsninger, er vores graviditetsbælter en god mulighed for at få noget ekstra støtte.

Sådan her anvender du dit støttebælte

Problemer med led, der bliver løse, og smerter i ryggen på grund af den ekstra og anderledes vægtfordeling er noget, som mange kvinder desværre kommer til at opleve under deres graviditet. Dog kan dette afhjælpes. Ved brug af vores graviditetsbælte aflastes din ryg og dit bækken, samtidig med at du får god støtte til maven. Takket være det fleksible design kan du altid sikre dig, at hele mavebæltet sidder godt på din krop og giver dig en opløftende følelse.
Brug af støttebælter er noget, der anbefales af fysioterapeuter. Du kan sagtens tage bæltet på og af i løbet af dagen som det passer dig, alt efter hvordan du har det, og hvor meget støtte, du har brug for.

  1. Fastgør alle mindre låsemekanismer på den ene side af stoffet, der skal sidde på ryggen. Så du kan nemt få adgang til alle dele, når den påføres foran.
  2. Placer bæltet i en behagelig position over lændehvirvelsøjlen. Støttebæltet skal dække både din lænd og en smule over hofterne.
  3. Spænd det nederste bælte rundt om undersiden af din mave.
  4. Spænd derefter det mindre bælte omkring toppen af din mave.
  5. Føl efter om alt sidder, som det skal. Du skal være godt tilpas og føle dig mere støttet end før, uden at strammer meget. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du justere bælterne på ny.
  6. Færdig!Mål:
Medium: Bagsiden af bæltet: 82 cm, forsiden af bæltet under maven: 47 cm, forsiden af bæltet over maven: 49 cm
Large: Bagsiden af bæltet: 87cm, forsiden af bæltet under maven: 52cm, forsiden af bæltet over maven: 54 cm