Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Tørklæde af bomuld

  • 49 DKK

Lækre, hyggelige tørklæder i blød bomuld til babyer og spædbørn. Vores fine tørklæder beskytter babys tøj mod spyt og holder barnet varm samtidig.


På lager
Varenummer: 1200a

Lækre, hyggelige tørklæder i blød bomuld til babyer og spædbørn

Vores fine tørklæder eller halsedisser her beskytter babys tøj mod spyt og andet, mens det samtidig holder barnet dejlig varmt og lunt og godt tilpas. Det er især optimalt i Danmarks friske og kølige vejr. Du kan vælge mellem seks flotte farver og finde din favorit til den lille, eller købe flere farver, så du kan matche med babys tøj. Tørklædet har smarte dobbeltknapper, så det ikke glider af og ender på jorden. Lukningen med knapper er også en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at baby ikke kan komme galt af sted med dette tørklæde om halsen, da knapperne vil springe op, hvis der ved et uheld bliver hevet i stoffet. Knapperne gør det også nemmere at klæde baby af og på. Brug tørklædet til din baby både indendørs og udendørs, hvis du tænker, at den lille måske fryser. Det er desuden både funktionelt og nuttet, for der er da ikke noget mere kært end at se en lille baby være klædt fint på. Med dette tørklæde holdes tøj og bluser frit for spyt, så barnet ikke behøver skifte tøj så ofte.

Det bløde bomuld, som tørklædet er fremstillet af, føles rart mod babys hud og vil ikke forårsage irritation. Husk altid at vaske produktet inden brug første gang, og hold altid opsyn med børn, der har noget om halsen. Med knaplukning som sikkerhedsforanstaltning er der mindre grund til bekymring med disse tørklæder, men det er altid fornuftigt at være på vagt alligevel.
Halsedisse i bomuld

Materiale: bomuld