Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Næsesuger med ekstra filter

  • 99 DKK

Næsesuger, der hjælper med at rense børns næser for snot. Med en næsesuger, også kaldet snotsuger, kan du nænsomt hjælpe dit barn af med tilstoppet næse.

På lager
Varenummer: 1890

Næsesuger, der hjælper med at rense børns næser for snot 

Med en næsesuger, også kaldet snotsuger, kan du nænsomt hjælpe dit barn af med tilstoppet næse. Små børn har ikke mulighed for selv at pudse næsen, og så fyldes næsen nemt med snot, der kan påvirke vejrtrækningen, og gøre det svært at sove og spise. Snotsugeren er så skånsom, at du kan bruge den til nyfødte og opefter. Der medfølger et ekstra filter, som gør, at du altid er klar, hvis dit barns næse skulle blive tilstoppet. Du kan nemt skifte filter på få sekunder.

Hvornår kan man begynde at bruge næsesugeren? 

En snotsuger kan bruges fra barnet er født, forudsat at det er en skånsom en af slagsen. En fordel ved manuelle næsesugere som denne er, at du altid har styr over udfaldet, hvilket er fordelagtigt, hvis du bruger næsesug til de helt små børn.

Hvordan fungerer snotsugere? 

Den mest almindelige og populære variant af næsesugere er den manuelle variant. Det virker ved at placere den ene ende i åbningen på et af barnets næsebor, og den anden del føres til munden på den voksne. Så skaber den voksne en sugekraft ved hjælp af egen mund, der derved renser slim og snot fra babys næse. Alt slim sætter sig derefter fast i en beholder over filteret. Dette gør næsesugeren til et hygiejnisk produkt.

Kan man bruge saltvandsopløsning?

Du kan bruge saltvandsopløsninger i forskellige former til dit barns snottede eller tilstoppede næse. Det udtynder slimet og renser samtidig næsen. Bagefter kan du bruge næsesugeren til at få det meste af slimet ud. Du kan finde saltvand til brug i næsen på dit nærmeste apotek.