Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Pop It | Legetøj

  • 59 DKK

Pop It - Sjovt aktivitetslegetøj i mange forskellige motiver. Vores Pop Its er sjove fidget toys, der både kan nydes af voksne og børn.

Varen er udsolgt

Varenummer: 1620a

Pop It - Sjovt aktivitetslegetøj i mange forskellige motiver

Vores Pop Its er sjove fidget toys, der både kan nydes af voksne og børn. For børn er de gode at bruge, fordi de giver dit barns hænder noget at lave, og kan være med til at modvirke eventuel stress og rastløshed. Når man trykker på boblerne, giver det et tilfredsstillende "pop". Det giver den samme lyd og følelse, som hvis man popper bobleplast, men meget mere holdbart, fordi disse Pop Its kan poppes igen og igen. Det er både sjovt og smartere for miljøet.


Sådan bruger du Pop It

Når du har poppet pladerne på én side, vender du bare din Pop It om og begynder at poppe løs igen. Den er desuden også nem at rengøre og yderst holdbar, så legetøjet kan holde til alt det, små børn nu engang udsætter det for. De fås i flere forskellige motiver, såsom avocado, kage eller stjerneskud. 


Alle kan bruge Pop It

Disse Pop Its passer perfekt til både barneværelset og kontoret på grund af deres afstressende kvaliteter. Derudover er det sjovt for børn at poppe løs og se de fine farver samtidig, mens de bliver sensorisk stimulerede.


Fordele ved at bruge Pop-it i leg

  •  Beroligende sensorisk legetøj, der kan bruges af både børn og voksne
  •  Tryk alle de små, runde plader ned, vend legetøjet og tryk dem ned igen – det aktiverer hænderne og fokus
  •  Pop It  Fidget Toys kan afhjælpe stress og rastløshed
  •  Vaskbar og nem at rengøre
  •  Findes i flere forskellige motiver og flotte farver


Materiale: Silikone. 
Mål: cirka 15 - 20 cm (afhængigt af motiv).