Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Bilspejl til børn og babyer

  • 159 DKK

Bagsædespejl, så du kan holde øje med dit barn. Når man er ude og køre sidder små børn bag i bilen. Brug spejlet til at holde øje med dem.

Varen er udsolgt

Varenummer: 750

Bagsædespejl, så du kan holde øje med dit barn i bilen

Når man er ude og køre på forskellige bilture sidder små børn bag i bilen. For at undgå at vende nakken og miste trafikken af syne, bør du bruge et bilspejl til at se dit barn. På den måde kan du holde hovedet rettet mod vejen, og tjekke spejlet en gang imellem, uden at skulle vende sig om. Det øger sikkerheden under kørslen. Med vores bagsædespejl kan du nemt og ligetil komme til at se dit barn via dit bakspejl. Og det er noget, der er meget værdsat, når man har små børn i bilen. Spejlet er optimalt til dig, der har de små siddende på bagsædet, og gerne vil køre med god samvittighed, samtidig med at du nemt holder øje med de små.

Sådan bruger og monterer du bilspejlet

Bilspejlet forbliver stabilt, når det monteres på nakkestøtten, og bevæger sig ikke selvom der køres over bump og drejes. Spejlet kan selv indstilles til den ønskede vinkel. Dets aflange design giver dig et godt, bredt synsfelt, så du kan se hele bagsædet på en gang. Spejlet monteres med remme og klik-lukninger der sættes om nakkestøtten, justeres derefter til den ønskede vinkel og den beskyttende film hen over spejlet fjernes. Glem aldrig at holde fokus på vejen, og brug kun spejlet i korte perioder af gangen.


Farve: sort
Mål: 245 mm * 175 mm * 80 mm