Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Krog til barnevogn | I Love Mom

  • 59 DKK

Fin krog til barnevognen i aluminium. Denne krog er det perfekte tilbehør til din barnevogn. Den er især god til dig, der godt vil have meget med på turen.

Varen er udsolgt

Varenummer: 1960a
Del

Fin krog til barnevognen i aluminium

Denne krog er det perfekte tilbehør til din barnevogn. Den er især god til dig, der godt vil have meget med på turen, uden at det skal hænge på dig selv. Med vores krog til barnevognen kan du nemt aflaste hænder og skuldre, så du ikke selv skal bære på det hele, men i stedet kan udnytte barnevognens fulde potentiale. Krogene fastgøres nemt til barnevognen ved hjælp af velcrolukninger, hvilket også betyder, at krogene kan bruges til stort set alle slags barnevogne med forskellig størrelser håndtag. Vælg mellem farverne grå eller brun. Fælles for begge farver er logoet "I Love Mom" der er broderet på som en sød detalje. Disse kroge til barnevognene - eller klapvognen, for den sags skyld - er lavet med børns sikkerhed i tankerne. Derfor er alle kanter og spidser afrundede. 

Brug krogen til at hænge nøgler, tasker, indkøbsposen eller andet du ikke vil have i hænderne. Så kan du frit spadsere videre og føle dig dét lettere. Krogen kan også bruges til barnets ejendele, hvis de har en ekstra hat eller taske med, eller måske et legetøj, som de ikke vil bære på længere. Denne slags krog gør barnevognen eller klapvognen endnu mere brugbar til at transportere ting, du ikke vil have i hænderne. Du kan frit vælge, hvor du helst vil placere krogen. Det mest naturlige er på styret eller håndtag, men det kan være, din barnevogn er udstyret med flere smarte steder at hænge dine ting. Husk dog at placere den således, at ting ikke kan komme i klemme i hjul.

Krog til barnevogn

 

Mål: 9 cm * 5.5 cm