Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Kantsikring | Gennemsigtig | 10mm | 1m

  • 89 DKK

Kantsikring som beskytter mod skarpe og hårde kanter i hjemmet. Hvis du ønsker at børnesikre kanter i dit hjem, er dette det rette valg.

På lager
Varenummer: 1910

Kantsikring som beskytter mod skarpe og hårde kanter i hjemmet

Hvis du ønsker eller føler dig nødsaget til at børnesikre kanter i dit hjem, er dette det rette produkt for dig. Denne kantsikring kan bruges på borde, bænke og meget andet. Det børnesikrer møblerne på en diskret måde, uden at skille sig ud i forhold til resten af din indretning på grund af det gennemsigtige design. Kantbeskyttelsen er nemlig gennemsigtig og tyndere end vores anden kantbeskyttelse i skumgummi. Den udøver dog stadig god beskyttelse, hvis uheldet er ude. Børn kan jo desværre let komme til at falde eller løbe ind i kanten. Derfor er det godt at sikre kanterne i hjemmet, så de er mindre skarpe og kan gøre eventuelle uheld mere smertefrie. Denne variant er 10 mm bred og 1 meter lang. Det er den mindste kantsikring vi fører på siden, og den er derfor også den mest diskrete du kan finde til din hjem. Den blender ubemærket ind i dine omgivelser med den lille størrelse og gennemsigtige karakter. Derudover er den også nem at montere. Det gør børnesikring af dit hjem helt enkelt og ligetil.

Sådan monteres kantsikringen


Sådan monterer du kantsikringen:

  1.  Rengør hele overfladen omkring kanten, du ønsker at børnesikre, for at fjerne eventuelt snavs og fedt
  2.  Udklip den ønskede længde kantsikring til brug
  3.  Løsn beskyttelsesfilmen fra den ene side af den medfølgende tape og fastgør den til den ene side af kanten, du ønsker dækket.
  4.  Løsn beskyttelsesfilmen fra den modsatte side og anbring kantsikringen på det valgte sted. Tryk hårdt ned.
  5. Lad limen hærde i 24 timer.