Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Tavle på rulle | 2 meter

  • 89 DKK

Rulle, der føles og kan bruges som en vaskeægte tavle. Vær med til at skabe nogle endnu sjovere omgivelser for dine børn, hvor de kan tegne på tavlen.

På lager
Varenummer: 2000

Rulle, der føles og kan bruges som en vaskeægte tavle

Vær med til at skabe nogle endnu sjovere omgivelser for dine børn, hvor de kan tegne direkte på væggen, hvor tavlen hænger. På den måde kommer deres kanvas i øjenhøjde, samtidig med at de har uendelige muligheder for at udfolde deres kreativitet. Denne tavle kan også anvendes af hele familien som opslagstavle, hvor man skriver indkøbslisten ned eller hvornår børnene har fritidsaktiviteter. Uanset hvad du bruger denne rulle med tavle-materiale til, er det supernemt at sætte op i dit hjem, takket være den selvklæbende overflade.

De ældre børn kan også bruge tavlen, når de skal lave lektier. På den måde kan du hjælpe dem og forklare på en nemmere måde, hvor alle kan være med. Der er også mange lege og spil, der nemmere kan laves på en tavle med kridt, end på papir. Det kan derfor bruges igen og igen til flere slags leg, uden at skulle skiftes ud. Alt man behøver gøre er at tørre kridtet af, og starte forfra med legen hver gang. Det er en sjov indendørsaktivitet, når de små gerne vil lege med kridt, men gerne skal holdes væk fra veje og fortov.


Mål: 200 * 45cm

Derfor er denne tavle så god:

  1. Denne tavle skader ikke væggen og bør ikke efterlade mærker, når den fjernes efter brug
  2. Kan bruges om og om igen til alt, du kunne forestille dig - kun fantasien sætter grænser
  3. Nem at rengøre, alt du skal bruge, er en fugtig klud
  4. Godkendt til brug af børn