Gratis fragt over 499 DKK / Leveringstid 2-4 dage / Sendes fra Sverige

Skumdørstopper | Hvid

  • 35 DKK

Skumdørstopper til børnesikring af døre. En skumdørstopper er en let måde at trylle minimere farerne ved en dør eller låge, der smækker.


På lager
Varenummer: 108A
Del

Skumdørstopper til børnesikring af døre

En skumdørstopper er en let måde at trylle minimere farerne ved en dør eller låge, der smækker. Skumdørstopperen placeres nemt på dine døre eller låger, og den hvide farve gør at den passer ind i de fleste hjem. Har du bare brug for børnesikring af dine døre i enkelte tilfælde? Intet problem! Du kan bruge og fjerne vores skumdørstoppere som det passer dig, og så ofte du vil. Det er perfekt når der er lidt vilde dage, som når børn har venner på besøg og måske jagter hinanden eller leger gemmeleg. Så er det let for en dør eller låge at komme til at klemme børns fingre.

Skumdørstoppere er også velegnede til børnehaver, da de er ganske lette at bruge og kan påsættes eller fjernes efter behov. Det kan også være et spørgsmål om at sørge for at en dør ikke lukker helt i for at undgå at låse nogen ude. Der kan være mange grunde til at du ikke ønsker at en dør skal lukkes. Katteejere kan for eksempel have behov for at holde en dør åben til toilettet, kattebakken eller haven.

 

Materiale: EVA

Størrelse: Se billede 2

Farve: Hvid